Nikola Gruevszki egy budapesti bevásárlóközpontban korzózott

Tbg
2019 január 20., vasárnap 19:18
216

Nikola Gruevszki tavaly ősszel érkezett titokzatos körülmények között Budapestre, miután hazájában megbukott, majd egy korrupciós ügyben börtönbüntetésre ítélték.

Gruevszkit, aki hatalma teljében Orbán Viktorral is összebarátkozott, végül a magyar kormány mentette ki szorult helyzetéből,  magyar diplomaták segítségével átjutott több határon is, majd bonyolult ügyéhez képest példátlan gyorsasággal megkapta a menekültstátuszt.

Bár állítása szerint hazájában veszélyben van az élete, ez nem látszott szombat este 9-kor, amikor olvasóinkkal szembejött. 

„A teljesen üres bevásárlóközpontban már minden zárva volt, teljes nyugalommal sétálgatott. Igen nagy mellénnyel, teljes biztonságban érzi magát”

- fűzte hozzá olvasónk a felvételhez

Gruevszkit legutóbb december közepén látták nyilvánosan megjelenni Budapesten, akkor egy rózsadombi étteremben étkezett, majd az odérkező újságírók kérdésére nem válaszolva, eltávozott. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt