Valódi volt a pomázi HÉV-megálló telefonfülkéjének küldött telefonszámla

Megoldódott a szombati rejtély: mint tegnap megírtuk, a pomázi HÉV-megálló telefonfülkéjében felbukkant egy telekomos levél, melynek címzettje 'Nyilvános Pomáz HÉV-állomás/1 Fülke, 2013' volt, egy olvasónk pedig, a borítékot kinyitva egy nullás telefonszámlát talált benne.

Bár a fotók alapján minden teljesen valódinak tűnt, azért felmerült bennünk a gyanú, hogy nem csak egy profin kidolgozott viccel van-e dolgunk. Ezért megkérdeztük a Magyar Telekomot, ahonnan vasárnap délelőtt futott be a válasz: a számla valódi. Mint írták, 

„a Magyar Telekom nyilvános készülékei belső elszámolási okokból előfizetőként vannak nyilvántartva, MT azonosítóval is rendelkeznek, azonban egyedileg kezeljük azokat. A cikkben látható 0 Ft-os számla egy sajnálatos technikai hiba miatt került kiállításra és postázásra. A hiba javításáról intézkedtünk.”

Azaz a pomázi HÉV-megálló fülkéje több számlát vélhetően nem fog kapni. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.