Keresik Kennyt a South Parkból, mert pénztárcát lopott Csornánál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szeptember 9-én 14:00 és 20:30 között a Csorna és Hegyeshalom vagy Csorna és Győr között járó vonaton a képen látható, a – világunkat rég leigázó – South Parkból ismert Kennyre hajazó férfi ellopott egy pénztárcát (benne személyes iratokkal, pénzzel és bankkártyával).

Fotó: police.hu

A rendőrség keresi a férfit, miután az a bankkártyával megpróbált pénzt felvenni egy automatából– írja a police.hu.

A pulóver orrig behúzott kapucnija ezek szerint eddig segített neki a rejtőzködésben. Itt a kapucni egy másik, kevésbé kriminális használati módja:

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.