Egy kövér amerikai utas kényszeríthette a tajvani stewardesst, hogy törölje ki a seggét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy csoport tajvani légiutas-kísérő azt állítja, hogy a tajvani EVA Air szombati Los Angeles - Tajpej járatán egy túlsúlyos amerikai utas teljesen kikészítette őket. A szakállas és kb. 200 kilósként leírt férfi tolószékben érkezett a repülőre, és azt követelte, hogy olyan sorba ültessék, amiben 3 szabad szék van, később pedig a mosdóban kért segítséget. Azt állította, nem tudja egyedül kitörölni a fenekét, ugyanis nemrég kézműtétje volt.

A kizárólag nőkből álló személyzet először a turistaosztály vécéjébe tolta a férfit, ahová viszont nem fért be, ezért áttolták a business classra. Ott sem sokat maradt benn egyedül, nemsokára megnyomta ugyanis a vészjelzőt, azt követelve az érkező stewardesstől, hogy húzza le az alsónadrágját. A személyzet tagjai ellenkeztek, de a férfi azzal fenyegetőzött, hogy ha nem teszik meg, akkor a padlóra szarik. 

Az egyik stewardess végül vállalta, hogy lehúzza az utas gatyáját, de lepedővel próbálta eltakarni maga elől a férfi nemiszervét. Ezt a férfi nem engedte, ellökte a lepedőt. végül gumikesztyűvel húzták le a gatyáját.

Az utas ezután azt követelte, hogy amíg a vécén ül, hagyják nyitva a mellékhelyiség ajtaját, különben nem kap levegőt. Ezt a kérését nem teljesítették.

Mikor végzett, az utas ismét jelzett, és azt követelte, hogy töröljék ki a seggét. A személyzet egyik tagja sem akarta ezt megtenni, ezért a férfi fenyegetőzni kezdett. hogy a teljes repülési időt a vécén fogja tölteni, és mindent megtesz majd, hogy zavarja a többi utast. Végül az egyik stewardess úgy érezte, nincs más választása, felvett 3 gumikesztyűt, és kitörölte a férfi fenekét. Beszámolója szerint eközben a férfi élvezettel nyögdécselt, és azt mondta: „Mélyebbre, mélyebbre!” Mikor végzett, az utas nem volt elégedett az eredménnyel, és még háromszor töröltetett.

A stewardess beszámolója szerint ezután magára zárta a mellékhelyiség ajtaját, és benn maradt sírni meg hányni. Úgy érezte, nem tud sehogyan sem megszabadulni a bűztől.

A stewardess és társai arra kérték munkaadójukat, védje jobban a munkavállalóit, alkalmazzon több férfi légiutas-kísérőt, és ne engedje a mozgáskorlátozott, vagy más módon segítségre szoruló utasoknak, hogy kísérő nélkül felszálljanak a gépekre. (Shanghaiist)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.