Két tohonya sertés szabálytalanul kelt át egy kolozsvári úton

A Főtér írta meg, hogy egy autósnak Kolozsvár egyik forgalmas főútján, a Szentgyörgyhegyi (Munka) úton meg kellett állnia, miután két tohonya sertés szabálytalanul vágott át előtte az úttesten.

Az egyik, a villamossíneken komótosan átbaktató disznó érdeklődve ránézett az autóra, majd mindketten továbbálltak.

Erdély az utóbbi években kedvelt célpontja az állatoknak, és nemcsak a medvéknek: Kolozsváron pár éve egy teve legelészett a susnyásban, Nagyváradon hattyú pózolt egy hídon, Aradon pedig tehenek bukkantak fel a belvárosban. (Főtér)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.