Egy macival bandáztunk, magyarázkodott a 3 éves kisfiú, miután két napra eltűnt az erdőben

ÉLET
2019 január 27., 19:20
comments 140

Több száz ember, drónok, helikopterek és mentőkutyák keresték két napon keresztül a 3 éves Casey Hathawayt, aki kedd délután tűnt el nagymamája kertjéből egy észak-karolinai kisváros szélén. Casey épp két másik gyerekkel játszott a kertben, aztán elunta a dolgot, és útnak indult a szomszédos erdőbe. 

Szerdán és csütörtökön ráadásul hideg levegő és nagy esőzések érték el a térséget, sokan már a legrosszabbra gondoltak, miután a mentőcsapatok képtelenek voltak a gyerek nyomára akadni. 

Végül csütörtök este egy Lisa Fraker nevű nő, aki épp kutyát sétáltatni indult, meghallotta a gyerek sírását, és egy mentőssel az oldalán meg is találták Casey-t, aki épp egy tövisbokor mélyén, összekuporodva próbálta melegen tartani magát. Át volt fagyva, de néhány karcolástól és zúzódástól eltekintve komolyabb baja nem esett:   

link Forrás

A kórházban történtekről Casey nagynénje, Breanna számolt be a sajtónak és a Facebook-on. Azt mondta, Casey egészséges, beszédes és sokat mosolyog. A kalandról azt mesélte, két napig bandáztak egy medvével. Egy jófej medve lehetett, akit isten küldött, hogy megtartsa őt épségben:

link Forrás

 (Time)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.