Egy macival bandáztunk, magyarázkodott a 3 éves kisfiú, miután két napra eltűnt az erdőben

Több száz ember, drónok, helikopterek és mentőkutyák keresték két napon keresztül a 3 éves Casey Hathawayt, aki kedd délután tűnt el nagymamája kertjéből egy észak-karolinai kisváros szélén. Casey épp két másik gyerekkel játszott a kertben, aztán elunta a dolgot, és útnak indult a szomszédos erdőbe. 

Szerdán és csütörtökön ráadásul hideg levegő és nagy esőzések érték el a térséget, sokan már a legrosszabbra gondoltak, miután a mentőcsapatok képtelenek voltak a gyerek nyomára akadni. 

Végül csütörtök este egy Lisa Fraker nevű nő, aki épp kutyát sétáltatni indult, meghallotta a gyerek sírását, és egy mentőssel az oldalán meg is találták Casey-t, aki épp egy tövisbokor mélyén, összekuporodva próbálta melegen tartani magát. Át volt fagyva, de néhány karcolástól és zúzódástól eltekintve komolyabb baja nem esett:   

A kórházban történtekről Casey nagynénje, Breanna számolt be a sajtónak és a Facebook-on. Azt mondta, Casey egészséges, beszédes és sokat mosolyog. A kalandról azt mesélte, két napig bandáztak egy medvével. Egy jófej medve lehetett, akit isten küldött, hogy megtartsa őt épségben:

 (Time)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.