Beszorult és az egész hétvégét egy New York-i liftben töltötte egy nő

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Buzzfeed számol be a pokol legmélyéről: egy 5,5 milliárd forintba kerülő New York-i lakóház liftjébe szorulva töltötte a hétvégét egy szerencsétlenül járt nő. A város tűzoltósága megerősítette a hírt: a pénteken, a második és a harmadik emelet közé szorult asszonyt hétfőn mentették ki, jól van. Az esetről semmi egyebet nem tudni: azt sem, hogy ki értesítette a tűzoltókat, és miért csak hétfőn. A lényeg: 

az ingatlan 20 millió dollárt ér,

még a baleset után is. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.