Fazekas Gergely Kurtág-premierről írt kritikája nyerte a Minőségi Újságírásért díjat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Fazekas Gergely 444-en futó Négynegyeden megjelent írása, a Kurtág, a legnagyobb Beckett-fordító nyerte a Minőségi Újságírásért díjat decemberben. 

A Kurtág György első operájának, a Fin de partie-nek ősbemutatójáról szóló írást a zsűri alaposságáért, témaválasztásáért és egyedi és gördülékeny stílusáért méltatta. 

A zsűri további három anyagot is kiemelt a hazai sajtó decemberi terméséből: Haszán Zoltán kollégánk cikkét az adó 1 százalékkal visszaélő alapítványokról, Panyi Szabolcs és Szabó András (Direkt36) Orosz diplomatákat értek kémkedésen Magyarországon, és szép csendben ki is szorították őket címmel megjelent cikkét, valamint az indexes Fábián Tamás, Stubnya Bence és Szémann Tamás túlóratörvényről szóló cikkét, mert az indoklás szerint a túlhevített légkörben higgadtan járta körbe az előző hónap legforróbb témáját. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.