Ötmilliót nyert a TV2 vetélkedőjén a Bors egykori főszerkesztője, akit Andy Vajna érkezésével rúgtak ki

media
2019 január 29., 20:22
comments 78

A TV2-n nemrég újraindult Legyen ön is milliomos! kedd esti részében Szekeres Tamás megállt a tízmillió forintos kérdés előtt, és így végül ötmillió forintot nyert. Története azért érdekes, mert Szekeres a média világából érkezett, korábban a Vasárnapi Blikk és a Nemzeti Sport főszerkesztőjeként is dolgozott, majd 2016-tól a Bors főszerkesztője volt. Egészen 2017 októberéig, amikor kirúgták. A bulvárlapot kiadó Lapcom Zrt.-t egy hónappal korábban vásárolta fel az idén januárban meghalt Andy Vajna. 

Szekeres akkor a Népszavának adott interjút, amiben arról beszélt, hogy kirúgásával kapcsolatban csak politikai okokra tud gondolni. 

Kevesebb mint másfél évvel később pedig ötmillió forintot hozott el a szintén Vajna által felvásárolt csatorna vetélkedőjéből. Mint kérdésünkre elmondta, egy barátját keresték meg a vetélkedő készítői, mivel ő már korábban is szerepelt vetélkedőkben, többet viszont már nem akart szerepelni. Ekkor megkérdezték tőle, hogy tudna-e ajánlani valakit maga helyett, így került szóba Szekeres neve, aki úgy fogalmazott hogy mivel ideje volt, pénze meg nem, valamint játszani is szeret, igent mondott. 

Ezután egy több körös casting vette kezdetét, melynek végén az adásba kerülés és a megnyert ötmillió forint állt. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.