Állítólag még nem dőlt el, hogy tényleg megint Budapest belvárosában tartják-e a Red Bull Air Race-t

POLITIKA
2019 január 31., 10:34
comments 115

Bár az már eldőlni látszik, hogy Tarlós István nagy tavalyi felháborodása ellenére idén is lesz Red Bull Air Race Budapesten, a Világgazdaság értesülései szerint az esemény lebonyolításának részleteiről csak februárban kezdődnek az egyeztetések.

A budapesti verseny a hivatalos versenynaptárba már bekerült, aszerint július 13-14-én rendezik majd. A Világgazdaság szerint viszont az még nem dőlt el, hogy pontosan hol, a konkrétumokról, így például a konkrét területfoglalási engedélyekről majd csak februárban kezdődnek egyeztetések.

Tarlós István tavaly nyáron jelentette be, hogy amíg ő a főpolgármester, addig többé nem lesz ilyen verseny Budapest belvárosában, és ha meg is rendezik, akkor nem a Parlament előtt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.