Állítólag még nem dőlt el, hogy tényleg megint Budapest belvárosában tartják-e a Red Bull Air Race-t

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Bár az már eldőlni látszik, hogy Tarlós István nagy tavalyi felháborodása ellenére idén is lesz Red Bull Air Race Budapesten, a Világgazdaság értesülései szerint az esemény lebonyolításának részleteiről csak februárban kezdődnek az egyeztetések.

A budapesti verseny a hivatalos versenynaptárba már bekerült, aszerint július 13-14-én rendezik majd. A Világgazdaság szerint viszont az még nem dőlt el, hogy pontosan hol, a konkrétumokról, így például a konkrét területfoglalási engedélyekről majd csak februárban kezdődnek egyeztetések.

Tarlós István tavaly nyáron jelentette be, hogy amíg ő a főpolgármester, addig többé nem lesz ilyen verseny Budapest belvárosában, és ha meg is rendezik, akkor nem a Parlament előtt.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.