Kétezer fontos büntetést kapott a férfi, aki egy nő szoknyája alá fényképezett a londoni metrón

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kétezer angol fontra (≈ 725 ezer forint) büntették a hatóságok Londonban azt a férfit, akit rajtakaptak, amint egy női utas szoknyája alá fényképezett a mobiljával a londoni metró Victoria állomásán.

A férfi tavaly áprilisban bukott le, amint a nő mögött guggolva fényképezett. A kiérkező rendőrök a 38 éves Hiroshi Yuasa telefonján további képeket találtak, amiket nőkről készített, valószínűleg a beleegyezésük nélkül. A 2000 fontos büntetés mellett 400 fontot (≈ 145 ezer forint) kártérítést kell fizetnie áldozatának, valamint ugyanennyi perköltség is terheli. 

A nők szoknyája alá fényképezés egyébként tavasztól bűncselekménynek fog számítani Nagy-Britanniában, és akár kétéves börtönbüntetést is kaphat, akit emiatt ítélnek el. (BBC/MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.