A japán válogatott akkor is pedáns társaság, ha elveszítenek egy kupadöntőt

foci
2019 február 02., 13:39
comments 94

Van, ami nem változik. 

A tavalyi oroszoroszági világbajnokságon a japán válogatott tagjai azzal szereztek híveket maguknak, hogy összepakolták az öltözőt maguk után:

link Forrás

A szurkolók pedig a lelátón szedték össze a szemetet egy drámai veresége után (2-0-ról kaptak ki), ahelyett, hogy magukba roskadva ültek volna az eldobott üres poharakon. 

link Forrás

A válogatott a hagyományt megőrizte az Ázsia-kupán is, ahol a döntőben az új csodacsapattól, Katartól kaptak ki 3-1-re. De az öltőzőt a vesztes döntő után is így hagyták hátra:

link Forrás

A torna az Arab Emírségekben volt, a japánok a vendéglátóknak angolul, japánul és arabul mondtak köszönetet. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.