Az ásványvizes hoszteszlány, aki végigphotobombolta a Golden Globe-gálát, beperelte az ásványvizes céget

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Fiji Water Girl, azaz a hoszteszként dolgozó Kelly Steinbach a Golden Globe-gálán lett híres, miután kiderült, hogy tulajdonképpen végigphotobombolta a sztárok vörösszőnyeges fotóit:

a Fiji Water nevű ásványvízmárka hoszteszeként olyan jól helyezkedett, hogy a legtöbb, hírességről készült képen ott szerepel.

A képei bejártak a világsajtót, ezzel pedig nem csak ő került reflektorfénybe, hanem az ásványvizes cég is, amely ekkora brandelésre valószínűleg nem számított a gála előtt.

Nos, Kelly Steinbach a héten beperelte a Fiji Watert, mondván, hogy az engedélye nélkül építettek marketingkampányt a hirtelen jött hírnevére.

A hosztesz azt kifogásolta, hogy a fotóit és az arcát felhasználva reklámozta a cég a termékét. Ehhez ugyan aláírattak vele valamiféle papírt, de Kelly Steinbach és az ügyvédje most azt mondja, hogy ezzel a lány nem egyezett bele a képmása és a hírneve hasznosításába, a beleegyezés hamis, mert nyomást gyakoroltak rá.

A promólány úgy véli, a cég 12 millió dolláros brandértékhez jutott az ő hírneve által, és ezzel megsértették a “érzéseit”, valamint a szakmai hírnevét.

A cég szerint az egész per komolytalan, a Golden Globe-gála után ők leültek tárgyalni a hosztesszel, és “bőkezű” egyezséget kötöttek, amelyet most Steinbach szerintük otrombán megszegett. Az igazukat pedig majd a bíróságon bizonyítják. (Hollywood Reporter)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.