„Ma reggel a lányom arra ébredt, hogy az ablakán bekopogott egy patkány”

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

„20 éve élünk a belvárosban, és soha nem kerültünk kapcsolatba 
patkányokkal, de sajnos 2018 nyara óta rendszeresek az ilyen incidensek.
Több alkalommal a lakásba is betévedt egy-egy jószág, természetesen 
mindig jelentettük az illetékes osztálynak, úgy tűnik, nem sok sikerrel” - írta olvasónk, aki az V. kerületi Bástya utcában lakik egy II. emeleti lakásban.

„Ma reggel a lányom arra ébredt, hogy az ablakán bekopogott egy patkány” - tette hozzá Zita, aki a találkozásról videót is küldött.

Bár a patkányok jelenléte más világvárosokban is folyamatos, de 2018 második felében nem csak olvasónk tapasztalta azt, hogy Budapesten egyre többen vannak. Az történt ugyanis, hogy a főváros 47 év után lecserélte az irtással megbízott céget, és a napi.hu szerint a két hónapos átmeneti időszakban nem olyan intenzitással folytak a megelőző intézkedések mint korábban. Ezek után annyira elszaporodtak a patkányok Budapesten, hogy az önkormányzat kénytelen volt megtriplázni az irtásra szánt összeget. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.