Az Ajax volt középpályását igazolta le az MTK a Genoának eladott Schäfer helyére

"Szabolccsal már az ősz közepe óta kapcsolatban álltunk. Az MTK Budapest célja az, hogy olyan tehetséges magyar fiatalok is futballozzanak a keretben, akiknél reális esély van az NB I-es, majd a nemzetközi karrierre"

- nyilatkozta Schön leigazolásáról Polyák Balázs sportigazgató az MTK Budapest weboldalának.

Fotó: MTK

A 2000-ben született Schön Szabolcs a Honvédnál, a Magyar Futball Akadémián nevelkedett és már 16 évesen pályára lépett a kispesti felnőttcsapatban egy felkészülési meccsen. 

2017-ben igazolt az Ajaxhoz, játszott az U19-es BL-ben és a korosztályos magyar válogatottakban is. A napokban bontott velük szerződést.

Az MTK pedig pár napja adta el az 1999-es születésű, Schönhöz hasonlóan balszélsőként - illetve a középpálya közepén is - bevethető Schäfer Andrást az olasz elsőosztályú Genoának egymillió euróért.

Az MTK-nak nagy szüksége lenne egy gyors és ügyes középpályásra, hiába szurkoltam ugyanis szombaton ilyen lelkesen:

a csapat otthon kapott ki 2-1-re a Pakstól.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.