Garázdaság miatt keresik az izsáki polgármester fiát

bűnügy
2019 február 04., 13:02
comments 144

Garázdaság miatt körözi a rendőrség Mondok Izsák Bálintot, aki Mondok József, a Bács-Kiskun megyei Izsák fideszes polgármesterének fia. A 26 éves férfi ellen a fonyódi rendőrség adott ki körözést, várják a lakossági bejelentéseket.

Mondok Józsefről a 444 írta meg még 2017-ben, hogy 35 milliós EU-s támogatásból szálláshelyként építtetett egy vadászházat az általa vezetett településen, majd beköltözött. Az ügyben azóta büntetőeljárás is indul a polgármester és másik fia ellen, valamint a támogatás visszafizetésére kötelezték a családot.

Mondok egyébként az izsáki polgármesterség mellett a Magyar Lovas Szövetség egyik vezetője is. (hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.