Ilyen az, amikor Tarlós István megpróbál megnyugtatni

POLITIKA
2019 február 04., 12:22
comments 107

Az Origo 3 oldalas interjút készített a 82 éves Csukás Istvánnal. Az interjú közepén van egy rész, amiben a Kossuth-díjas író, költő, rengeteg gyerekmese szerzője az 1956 után emlékeit felidézve az alábbi mókás történetet meséli el Tarlós István főpolgármesterről:

„Akkoriban olyan sok albérletben laktam szerte a városban – biztonságosabb volt cikázni –, hogy évtizedekkel később meg is említettem Budapest főpolgármesterének, Tarlós Istvánnak: nem lesz egyszerű a dolguk az emléktáblámmal, mert szinte minden fővárosi kerületben laktam már. Ő erre azt javasolta: »Nem kell meghalni.«”

photo_camera Tarlós István az erdélyi Tusványoson 2018 nyarán Fotó: Botos Tamás/444

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.