Nem Gajdics Ottó lesz a Magyar Nemzet főszerkesztője

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Egyik szemünk sír, a másik nevet, ugyanis ma megszűnik a legendás Magyar Idők, de holnap feltámad egy másik legenda, a Magyar Nemzet.

De a változásnak van egy szomorú mellékhatása is, legalábbis az Azonnali úgy tudja: az eddigi főszerkesztő, Gajdics Ottó helyett Ballai Attila lesz a Magyar Nemzetté átnevezett Magyar Idők új főszerkesztője, ő fogja irányítani mostantól

Frissítés: A Magyar Idők időközben megírta, hogy „Gajdics Ottó, a megszűnő Magyar Idők főszerkesztője a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) portfólióján belül kap új fontos pozíciót”.

Ballai Attiláról érdemes tudni, hogy természetesen Orbán Viktor nagy tisztelője, és hogy régebben sportújságírással foglalkozott. A Mediaworks honlapján ezt írják róla:

„A Közgazdaságtudományi Egyetem elvégzése után azonnal az újságírói pályára lépett, dolgozott az Esti Hírlapnál, a Pesti Hírlapnál, a Népszavánál, a Magyar Nemzetnél, majd a Magyar Időknél. Tudósított öt olimpiáról, több tucat világ- és Európa-bajnokságról, munkatársból rovatvezető, a Magyar Nemzetnél lapszerkesztő lett. Az 1990-es évtizedben a Ferencvárosi Torna Club, 2000-től a Magyar Kézilabda Szövetség sajtófőnöke, az utóbbi másfél évben pedig kommunikációs igazgatója volt.” (Azonnali)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.