DJ Gréczy azonnal nekiment a Professzorok Agyhiány Körének

Pompás hangosítás mellett, de nem túl sok, 1-2 ezer résztvevővel indult az Orbán miniszterelnök évértékelőjére szervezett összellenzéki tüntetés a Várban, a köztársasági elnöki palota és az Orbán-kolostor előtt. 

A beszédek sorát a DK-s Gréczy képviselő nyitotta meg, titokzatos okokból azonnal jól kigúnyolva az Orbánnal egyre kritikusabb jobbos professzorokat, és megalkotta a Professzorok Agyhiány Köre fordulatot.

A műsor konferansziéja Lukácsi Katalin, ha még izgalmasabb dolgok történnek, jelentkezünk!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.