A Fradi elhozhatja az MTK-tól a Liu-testvéreket

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

„A Ferencvárosban folytathatja pályafutását az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó, Liu Shaolin Sándor és testvére Liu Shaoang” - írja az Origo.

A kínai származású Liu-testvérek a 2018-as olimpián szereztek aranyat a férfi gyorskorcsolya váltóban, ami történelmi sikert jelentett a magyar olimpiai sportnak, hiszen téli játékokon még nem szerzett magyar sportoló aranyat.

A Liu-testvérek az MTK színeiben versenyeztek, a Ferencváros 62 év után újra megalakítja gyorskorcsolya-szakosztályát. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.