A világelső Oszaka Naomi szakított az edzőjével

sport
2019 február 12., 08:32
comments 37

Megvált edzőjétől Oszaka Naomi, a női teniszezők világranglista-vezetője. A 21 éves japán játékos indoklás nélkül, rövid Twitter-üzenetben jelentette be, hogy nem dolgozik tovább Sascha Bajinnal, akit tavaly az év edzőjének választottak.

Oszaka Naomi, miután megnyerte az Australian Open döntőjét 2019. január 26-án.
photo_camera Oszaka Naomi, miután megnyerte az Australian Open döntőjét 2019. január 26-án. Fotó: Recep Sakar/Anadolu Agency

A 35 éves német szakember 13 hónapig irányította Oszaka felkészülését, a segítségével a nő a világranglista 68. helyéről folyamatosan előre lépve előbb US Opent, majd az év elején Australian Opent nyert, amivel a rangsor élére ugrott. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.