A világelső Oszaka Naomi szakított az edzőjével

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Megvált edzőjétől Oszaka Naomi, a női teniszezők világranglista-vezetője. A 21 éves japán játékos indoklás nélkül, rövid Twitter-üzenetben jelentette be, hogy nem dolgozik tovább Sascha Bajinnal, akit tavaly az év edzőjének választottak.

Oszaka Naomi, miután megnyerte az Australian Open döntőjét 2019. január 26-án.Fotó: Recep Sakar/Anadolu Agency

A 35 éves német szakember 13 hónapig irányította Oszaka felkészülését, a segítségével a nő a világranglista 68. helyéről folyamatosan előre lépve előbb US Opent, majd az év elején Australian Opent nyert, amivel a rangsor élére ugrott. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.