Beszívtak, bementek egy elhagyott házba, ahol találtak egy tigrist

Fura dolgok történnek az emberrel, ha stimulálja magát, persze nem mindig ugyanazon mechanizmus szerint: utoljára Angliában esett meg, hogy egy fiatal férfi polipot látott az úttesten, amit autójával kikerült, de árokba borult.

Mint kiderült, a polip nem volt, a férfi hallucinált.

Ez a tigris viszont valóban ott volt, ahova a beszívott arcok mentek: a houstoni rendőrséget arról értesítették a marihuánázni egy elhagyott házba tévedt személyek, hogy ott egy tigrist találtak, akit egy ketrecbe zártak.

A tigris jól volt, látszott, hogy etették, de a gazdájáról nem derült ki, hogy kicsoda. Mint a kiérkező hatóság megállapította, a ketrecet ráadásul hanyagul zárták be, a tigris bármikor kiszabadulhatott volna, szerencse, hogy nem volt éhes.

Az állatot a Másnaposok film után Tysonnak nevezték el. (Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.