Beszívtak, bementek egy elhagyott házba, ahol találtak egy tigrist

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Fura dolgok történnek az emberrel, ha stimulálja magát, persze nem mindig ugyanazon mechanizmus szerint: utoljára Angliában esett meg, hogy egy fiatal férfi polipot látott az úttesten, amit autójával kikerült, de árokba borult.

Mint kiderült, a polip nem volt, a férfi hallucinált.

Ez a tigris viszont valóban ott volt, ahova a beszívott arcok mentek: a houstoni rendőrséget arról értesítették a marihuánázni egy elhagyott házba tévedt személyek, hogy ott egy tigrist találtak, akit egy ketrecbe zártak.

A tigris jól volt, látszott, hogy etették, de a gazdájáról nem derült ki, hogy kicsoda. Mint a kiérkező hatóság megállapította, a ketrecet ráadásul hanyagul zárták be, a tigris bármikor kiszabadulhatott volna, szerencse, hogy nem volt éhes.

Az állatot a Másnaposok film után Tysonnak nevezték el. (Guardian)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.