A legelső útján bedöglött India leggyorsabb vonata

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy nappal azután, hogy Narendra Modi miniszterelnök felavatta India leggyorsabb vonatát, a Vande Bharat Expressz a visszaúton, Varanasiból Delhi felé bedöglött.

Narendra Modi felavatja a Vande Bharat Expresszt 2019. február 15-én.Fotó: STR/AFP

Állítólag beragadtak a fékek, és nem sokkal a fékhiba után a leghátsó négy kocsiban füstöt észleltek, majd elszállt az áram. A vonaton utazóknak át kellett szállniuk, és egy másik vonattal mentek vissza Delhibe.

A vonat a próbákon 180 km/órával is haladt, és azt várják, hogy a Varanasi és Delhi közötti távot hat órával lerövidíti. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.