Felcsúton összejött a szezon öngólja

futball
2019 február 16., 17:43
comments 188

Nagy futballnap van ma Magyarföldön: forduló zajlik az NB 1-ben, Debrecenben meglőtték az év gólját, Dunaszerdahelyen pedig felavatták a DAC új stadionját, a MOL Arénát (ahol a vendég Slovan Bratislava ünneprontó módon 1-0-ra nyert). 

Meccs van a felcsúti Pancho-arénában is, ahol az Újpest a vendég. (A Nemzeti Sport szerint 1000 néző van a stadionban, az élő közvetítés alapján nem biztos.) 

A nap peches játékosa cím szegény Bokros Szilárdnak jár, aki a második félidő első perceiben nem értette meg magát Hegedűs kapussal, és már vezettek is a lilák. Nehéz a riporterrel vitatkozni: „jót akart, csak rosszul.”

link Forrás

Még néhány perc hátra van a találkozóból, de ha kikap a Felcsút, és a rivális Diósgyőr és Kisvárda jó eredményt ér el, nagyon közel sodródhat a kiesést jelentő 11. helyhez a Puskás. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.