Elindul a „Sportlétesítmények a kultúra szolgálatában” program

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A sportlétesítmények és a nemzeti kultúra összekapcsolására indít programot a kormány, egy másik programban pedig ingyen színházi látogatást adnak a gyerekeknek – írta meg a hvg.hu.

Az új kormányhatározat értelmében a kormány szociális helyzettől, lakóhelytől függetlenül minden általános iskolásnak tanévente egyszer ingyen biztosítja „a színházi, tánc- és cirkuszi előadások, komolyzenei hangversenyek, illetve az őshonos állatok bemutatóhelyei látogatásának élményét”.

A 2006-ban meghalt meseíróról, Lázár Ervinről elnevezett programot „a jelen állampolgárainak és a jövő nemzedékeinek művelődése, önkifejezése és nemzeti identitása, valamint Magyarország kulturális fennmaradása” érdekében indítják.

Ugyanezért megszületett a „Sportlétesítmények a kultúra szolgálatában” program „a hazai sportlétesítmények és a nemzeti kultúra összekapcsolása, ezáltal a magyar történelmi és irodalmi örökséget bemutató nagyprodukciók létrehozása érdekében”.

Balra Orbán Viktor, mellette apja, Orbán Győző és a jobb szélen ifj. Orbán Győző (aki korábban azt nyilatkozta, hogy a labdajáték nem sport, a focit még tévében sem nézi, nemhogy élőben) a miniszterelnök háza mellé, a saját klubjának épített stadionban 2018. március 31-én.Fotó: Botos Tamás/444

Varga Mihály pénzügyminiszternek idén 10 milliárd forintot, aztán évente több mint 7 milliárdot kell biztosítania a célokra. (hvg.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.