Juncker szerint Orbánnak nincs helye a néppártban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az Európai Bizottság elnöke kedden Stuttgartban reagált a magyar kormány ellene indított, sorosozó kampányára. Elmondta, hogy az Európai Bizottság válaszplakátokkal reagált a magyar kormány kampányára, de ezek valószínűleg nem fognak Magyarországon megjelenni. „A hazugságok ellen nem lehet mit tenni” - tette hozzá Juncker.

A néppárti Jean-Claude Juncker azt mondta, hogy Orbánnak nincs helye az Európai Néppártban, mert semmiképpen sem képviseli a kereszténydemokrata értékeket. Hozzátette, hogy semmi közös nincs benne és Orbánban. 

Az Európa Néppárt csúcsjelöltjére utalva megjegyezte azt is, hogy „Manfred Weber barátom is fel fogja tenni magának a kérdést, hogy szüksége van-e erre a hangra”. A májusi EP-választások után ugyanis Webernek van a legnagyobb esélye, hogy ő legyen az Európai Bizottság új elnöke. (Die Presse)    

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.