Olimpiai sport lehet a breaktánc

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A 2024-es, párizsi olimpia szervezőbizottságának elnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be:

azt javasolják a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak, hogy a breaktánc kerüljön be az olimpiai programba.

Emellett szeretnék megtartani a sportmászást, a hullámlovaglást, és a gördeszkázást is, tette hozzá Tony Estanguet. A NOB amúgy a breakről és a 2024-es játékok sportjairól csak a tokiói olimpiai után dönt. A II. nyári ifjúsági olimpián tavaly Buenos Airesben már szerepelt a break, a számban három kategóriában - fiú, lány, valamint kétfős vegyes csapat - hirdettek győztest.

Fotó: ATTILA KISBENEDEK

A párizsi szervezők igen lelkesek, a tájékoztatón arról is beszéltek, hogy szeretnék a nézőket minél jobban bevonni az olimpiai eseményekbe, például úgy, hogy a maratonverseny után rendeznének egy tömegfutóversenyt ugyanazon a pályán, ugyanazon a napon. (BBC)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.