Médiatörténelem: az összehangolt mikrofonszivacs az Echo és a HírTV lógójával

Média
2019 február 22., 16:41
comments 97

Miután a 24.hu csütörtökön megírta: péntektől az Echo TV Angol utcai székházába vezénylik át a Hír TV munkatársainak egy részét, mert ezentúl közösen készítik a két kormánypárti csatorna híradóit, pénteken

már fel is tűnt az új, közös, összehangolt mikrofonszivacs. Mindkét csatorna logójával.

Túlzás nélkül médiatörténelem és valószínűleg egyben világrekord is, hogy két elviekben konkurens, gyakorlatilag megkülönbözhetetlen csatorna így működjön. 

A 24.hu szerint a változások eredményeként lényegében mindkét csatornán ugyanaz a híradó lesz majd látható, csak más olvassa majd fel a híreket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.