Egy külföldi mercis tollal írt rendszámtáblával kocsikázott Keszthelyen

közlekedés
2019 február 25., 08:36
comments 162

A keszthelyi rendőrök vasárnap délelőtt megállítottak egy Mercedes típusú személyautót Keszthely külterületén, a Csapás úton.

Hogy miért? Ezért:

photo_camera Forrás: Police.hu

Az intézkedés során a rendőrök látták, hogy a gépkocsira a rendszámok helyett műanyag táblákat helyeztek fel, amiken a jelöléseket tollal írták. Magyarul a sofőr tollal írt rendszámtáblát rakott a kocsira.

A 65 éves, külföldi férfit a rendőrök előállították a Keszthelyi Rendőrkapitányságra, gyanúsítottként hallgatták ki és egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.