Másfél órás csúszással kezd Nicki Minaj Budapesten

Szombaton írta meg az Új Szó, hogy Nicki Minaj pozsonyi koncertje botrányos körülmények között maradt el: öt órán át vártak a rajongók a helyszínen, aztán hazaküldték őket. Már a technikát szállító kamionon is késéssel érkeztek meg az előző turnéállomásról, de hivatalosan azzal az indokkal mondták le a koncertet, hogy nincs elég áram.

Nicki Minaj hétfő este a budapesti Papp László Budapest Sportarénában lép fel, a szervezők azonban napközben már előre szóltak, hogy

a koncert várhatóan másfél órás csúszással fog megkezdődni.

Nicki MinajFotó: ANDER GILLENEA/AFP

“Ennek oka, hogy a koncertturnénál használt díszletet, hang- és fénytechnikát szállító kamionok a rossz útviszonyok miatt csak késve érkeznek meg Budapestre az előző koncerthelyszínről” - írták.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.