Mueller egy több mint 800 oldalas feljegyzésben indokolta, miért kellene elítélni Trump korábbi kampányfőnökét

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Robert Mueller, a Donald Trump megválasztása körüli anomáliákat vizsgáló különleges bizottság vezetője elkészítette egy több mint 800 oldalas dokumentumot, amiben leírja, miért kellene elítélni Paul Manafortot, Donald Trump korábbi kampányfőnökét. Mueller feljegyzése szerint többször követett el komoly jogsértéseket az elmúlt évtizedben, és a nyomozás során megszerzett adatok szerint az ügyben nincsenek enyhítő tényezők, súlyosbító körülmények viszont annál inkább.

A több mint 800 oldalas dokumentum azt tárgyalja, hogy Manafort milyen jogsértéseket követett el, miközben az oroszbarát Viktor Janukovics elnök vezette Ukrajna megbízásából lobbizott az Egyesült Államokban. Manafortnak ez a tevékenysége központi szerepet tölt be a Trump-kampánnyal kapcsolatos további nyomozásban is.

A 69 éves Manafortnak van már egy másik büntetőügye is, adócsalásért kell felelnie Virginia államban, ahol 19 és 24 év közötti szabadságvesztéssel is sújthatják. (Axios)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.