Mueller egy több mint 800 oldalas feljegyzésben indokolta, miért kellene elítélni Trump korábbi kampányfőnökét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Robert Mueller, a Donald Trump megválasztása körüli anomáliákat vizsgáló különleges bizottság vezetője elkészítette egy több mint 800 oldalas dokumentumot, amiben leírja, miért kellene elítélni Paul Manafortot, Donald Trump korábbi kampányfőnökét. Mueller feljegyzése szerint többször követett el komoly jogsértéseket az elmúlt évtizedben, és a nyomozás során megszerzett adatok szerint az ügyben nincsenek enyhítő tényezők, súlyosbító körülmények viszont annál inkább.

A több mint 800 oldalas dokumentum azt tárgyalja, hogy Manafort milyen jogsértéseket követett el, miközben az oroszbarát Viktor Janukovics elnök vezette Ukrajna megbízásából lobbizott az Egyesült Államokban. Manafortnak ez a tevékenysége központi szerepet tölt be a Trump-kampánnyal kapcsolatos további nyomozásban is.

A 69 éves Manafortnak van már egy másik büntetőügye is, adócsalásért kell felelnie Virginia államban, ahol 19 és 24 év közötti szabadságvesztéssel is sújthatják. (Axios)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.