Valaki máris lefestette az Orbán bűneit soroló óriási műalkotást London kellős közepén

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csak pár óráig volt látható London centrumában, a Waterloo pályaudvar melletti gyalogos alagútban felfestett jókora Orbán-graffiti, amiről a 444 számolt be a hétvégén.

Olvasónk, X. ugyanis ezt írta nekünk vasárnap:

"Ma elvándoroltunk megtekinteni a műalkotást arról aki miatt ténylegesen kivándoroltunk, de sajnos egy nap leforgása alatt más is pont oda kívánt festeni a hosszú alagútban. Véletlen egybeesés ? Ki tudja?!"

Tekintve, hogy egy telegraffitizett alagútról van szó, eléggé életszerű lehetőség  a spontán ráfestés: még én sem képzelem azt, hogy csak emiatt kiutaztatták volna Havasi Bertalant egy hátizsáknyi festékspray-vel.

Viszont az a kevés, ami megmaradt ebből az eredetiből:

Az ebben a formában igazán talányos és vicces:

Na erről mit gondolhat az a helyi, aki meglátja a két megmaradt magyar nyelvű szót és lefordíttatja magának az e célra szolgáló applikációval!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.