Fedélzeti lopás miatt késett a barcelonai járat

Csak egy órás késéssel tudott elindulni Ferihegyről a Wizz Air csütörtök hajnali járata, mivel lopás történt a fedélzeten. Az esetről az Index számolt be a lap egy olvasójára hivatkozva, aki szerint minden azzal kezdődött, hogy egy utas azt állította, eltűnt a pénztárcája 200 000 forinttal.

A tárca meglett, de a pénz nem, ezért rendőrök szálltak fel a gépre.

A lopássla gyanúsított férfi az ártatlant játszva azt állította, elfelejtette hova rakta a kabátját, és egyébként sem volt valami együttműködő a hatóságokkal. Ezek után lezajlott egy csomagellenőrzés, leszállítottak két utast, és Hardy Mihály reptéri szóvivő szerint végül meglett a pénz. Így a gép is elindulhatott Barcelonába.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.