Fedélzeti lopás miatt késett a barcelonai járat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csak egy órás késéssel tudott elindulni Ferihegyről a Wizz Air csütörtök hajnali járata, mivel lopás történt a fedélzeten. Az esetről az Index számolt be a lap egy olvasójára hivatkozva, aki szerint minden azzal kezdődött, hogy egy utas azt állította, eltűnt a pénztárcája 200 000 forinttal.

A tárca meglett, de a pénz nem, ezért rendőrök szálltak fel a gépre.

A lopássla gyanúsított férfi az ártatlant játszva azt állította, elfelejtette hova rakta a kabátját, és egyébként sem volt valami együttműködő a hatóságokkal. Ezek után lezajlott egy csomagellenőrzés, leszállítottak két utast, és Hardy Mihály reptéri szóvivő szerint végül meglett a pénz. Így a gép is elindulhatott Barcelonába.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.