Fedélzeti lopás miatt késett a barcelonai járat

Csak egy órás késéssel tudott elindulni Ferihegyről a Wizz Air csütörtök hajnali járata, mivel lopás történt a fedélzeten. Az esetről az Index számolt be a lap egy olvasójára hivatkozva, aki szerint minden azzal kezdődött, hogy egy utas azt állította, eltűnt a pénztárcája 200 000 forinttal.

A tárca meglett, de a pénz nem, ezért rendőrök szálltak fel a gépre.

A lopássla gyanúsított férfi az ártatlant játszva azt állította, elfelejtette hova rakta a kabátját, és egyébként sem volt valami együttműködő a hatóságokkal. Ezek után lezajlott egy csomagellenőrzés, leszállítottak két utast, és Hardy Mihály reptéri szóvivő szerint végül meglett a pénz. Így a gép is elindulhatott Barcelonába.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.