Fedélzeti lopás miatt késett a barcelonai járat

bűnügy
2019 február 26., 08:57
comments 116

Csak egy órás késéssel tudott elindulni Ferihegyről a Wizz Air csütörtök hajnali járata, mivel lopás történt a fedélzeten. Az esetről az Index számolt be a lap egy olvasójára hivatkozva, aki szerint minden azzal kezdődött, hogy egy utas azt állította, eltűnt a pénztárcája 200 000 forinttal.

A tárca meglett, de a pénz nem, ezért rendőrök szálltak fel a gépre.

A lopássla gyanúsított férfi az ártatlant játszva azt állította, elfelejtette hova rakta a kabátját, és egyébként sem volt valami együttműködő a hatóságokkal. Ezek után lezajlott egy csomagellenőrzés, leszállítottak két utast, és Hardy Mihály reptéri szóvivő szerint végül meglett a pénz. Így a gép is elindulhatott Barcelonába.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.