Hollik István kormánybiztos lett

politika
2019 február 28., 18:33
comments 244

A hazai kommunikációs feladatok ellátására kormánybiztossá nevezték ki Hollik István kormányszóvivőt. A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint a már bizonyított kommunikációs nagyágyú megbízatása február 18-tól 2021. február 17-ig szól.

Hollik István – akkor még KDNP-s – képviselő azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. október 10-én.
photo_camera Hollik István (KDNP) képviselő azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. október 10-én. Fotó: Máthé Zoltán/MTI

A feladatai közé tartozik, hogy gondoskodjon a kormány tagjai és az államtitkárok nyilvános sajtóeseményeinek, sajtótájékoztatóinak előkészítéséről, ezenfelül előkészíti és megszervezi a kormányzati döntésekkel kapcsolatos hazai sajtótájékoztatókat, és tájékoztatja a hazai tömegkommunikációs szerveket, hírügynökségeket a kormány tevékenységéről, illetve tartja a kapcsolatot a hazai újságírókkal és szerkesztőségekkel.

Hollik István kormánybiztos tevékenységét a miniszterelnök kabinetfőnöke, Rogán Antal irányítja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.