A fideszes tévék veterán riportere lesz az EMMI kommunikációs vezetője

Média
2019 március 01., 17:37
comments 189

Császár Attila, a Hír Tv, majd az Echo Tv riportere lesz az Emberi Erőforrások Minisztériumának kommunikációs vezetője - írja az Index, amelynek értesülését az érintett is megerősítette. Császár 1998-2002 között a Szociális és Családügyi Minisztérium, majd a Közlekedési és Hírközlési Minisztérium sajtóosztályán dolgozott, de tévésként ismerte meg az ország. 

A régi jó Hír TV legszebb pillanatait felidéző cikkünkben írtuk: „Az őszödi beszédet követő tévészékház-ostromot Császár Attila olyan lelkesedéssel és olyan pátosszal közvetítette, mintha minimum a honfoglalásról lenne szó. Császár egyébként nem minden tüntetést közvetített ilyen stílusban, érdemes megnézni ezt a videót, amin egy 2014-es, mit ad isten Fidesz-ellenes demonstrációhoz fűzött megjegyzéseket.”

A különbség röviden:

link Forrás

Császárt a 2006-os tudósítás elfogultsága miatt az ORTT egymillió forintra büntette. A riporter még a 2015-ös G-nap után is maradt Simicska Lajos Hír TV-jénél, és csak 2017-ben ment át Mészáros Lőrinc Echo TV-jéhez.

A Hír TV visszafideszesítéséről megfogalmazott gondolatai zsinórmértékül szolgálhatnak majd szóvivői kommunikációs vezetői munkájában is:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.