A fideszes tévék veterán riportere lesz az EMMI kommunikációs vezetője

2019 március 1., péntek 17:37
189

Császár Attila, a Hír Tv, majd az Echo Tv riportere lesz az Emberi Erőforrások Minisztériumának kommunikációs vezetője - írja az Index, amelynek értesülését az érintett is megerősítette. Császár 1998-2002 között a Szociális és Családügyi Minisztérium, majd a Közlekedési és Hírközlési Minisztérium sajtóosztályán dolgozott, de tévésként ismerte meg az ország. 

A régi jó Hír TV legszebb pillanatait felidéző cikkünkben írtuk: „Az őszödi beszédet követő tévészékház-ostromot Császár Attila olyan lelkesedéssel és olyan pátosszal közvetítette, mintha minimum a honfoglalásról lenne szó. Császár egyébként nem minden tüntetést közvetített ilyen stílusban, érdemes megnézni ezt a videót, amin egy 2014-es, mit ad isten Fidesz-ellenes demonstrációhoz fűzött megjegyzéseket.”

A különbség röviden:

Császárt a 2006-os tudósítás elfogultsága miatt az ORTT egymillió forintra büntette. A riporter még a 2015-ös G-nap után is maradt Simicska Lajos Hír TV-jénél, és csak 2017-ben ment át Mészáros Lőrinc Echo TV-jéhez.

A Hír TV visszafideszesítéséről megfogalmazott gondolatai zsinórmértékül szolgálhatnak majd szóvivői kommunikációs vezetői munkájában is:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt