Balotelli élőben közvetítette gólörömét az Instagramon

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Mario Balotelli, az Olympique de Marseille olasz csatára a 12. percben gólt lőtt a St-Étienne-nek a marseille-i Stade Vélodrome-ban. A gól után a pálya szélére szaladt, ahol az egyik operatőr adott neki egy telefont, ezután a focista tovább ünnepelt a csapattársaival. Eleinte úgy tűnt, mintha csak fotózna, nem sokkal később azonban kiderült, hogy Balotelli élő közvetítést indított az Istagramon, majd a gólöröm ott az Istastoryjában tűnt fel, miközben ő még bőven a pályán volt.

A követői teljesen kiakadtak, voltak akik hősnek meg legendának nevezték a minden kétséget kizáróan valóban nagyon médiaérzékeny ötlete miatt.

A meccset egyébként 2-0 nyerte a Marseille. (Mirror)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.