Nem játssza Michael Jacksont a BBC Radio 2, valószínűleg a gyerekmolesztálási ügyei miatt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A The Times és a Telegraph szerint a BBC 2 brit közszolgálati rádióadó törölte Michael Jackson számait a játszási listáiból, az utolsó Jackson-dal az adón február 23-án hangzott el. A brit lapok a BBC múlt heti döntése mögötti okként azt feltételezik, hogy a csatorna így készül a Leaving Neverland című dokumentumfilm néhány nap múlva esedékes bemutatójára, mert a filmben az eddigieknél is súlyosabb gyerekmolesztálási ügyek kerülhetnek majd nyilvánosságra az énekessel kapcsolatban.

A kétrészes filmet március 6-án és 7-én adja majd a Channel 4.

A BBC konkrétan nem erősítette meg és nem is cáfolta, hogy Michael Jackson tényleg ezért tűnt volna el a kettes rádiócsatornáról, azt írták, minden dalt és zeneművet igyekeznek a saját értékei alapján kezelni, a játszási listáikat pedig mindig a közönség és a kontextus figyelembevételével határozzák meg. (Telegraph)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.