Szijjártó: Mi egy több, mint ezeréves államisággal rendelkező nemzet vagyunk, amellyel nem lehet csak úgy szórakozni

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szijjártó Péter külügyminiszter az Echo TV-n (vagy a Hír TV-n, vagy talán mindkettőn, de mindegy is) futó Bayer Show vendége volt, ahol elmondta, hogy az EU elleni plakátkampány igenis jó ötlet volt, még ügy is, hogy Jean-Claude Junckert (aki a Fideszt is tagjai közt tudó Európai Néppárt politikusa) szerepeltették a plakátokon Soros György mellett. Szijjártó szerint a magyar kormány azt akarja megmutatni az Európai Uniónak, hogy nem lehet következmények nélkül kioktatni a keleti tagországokat.

„Mi egy több, mint ezeréves államisággal rendelkező nemzet vagyunk, amellyel nem lehet csak úgy szórakozni. Ez láthatóan kimozgatja őket a komfortzónájukból, és hát nem értik, hogy miért van az, hogy egy Magyarországon meg merik mondani, hogy egyébként az Európai Bizottság mire készül. S Magyarországon meg merik mondani, hogy amit az Európai Bizottság végrehajt, mint migrációs politika, annak a kottáját Soros György állította össze.”

A Szijjártó szerepléséről szóló Hír TV-s online szemlében háromszor is kiemelik a külügyminiszter ezeréves államiságra és a bokszzsákra vonatkozó kijelentéseit, bizonyára így jobban rögzül a szavazókban.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.