Egy férfi beesett a metró alá a Fővám térnél, és TÚLÉLTE

baleset
2019 március 05., 21:34
comments 245

Kedd este baleset miatt nem közlekedett a 4-es metró a Szent Gellért tér és a Keleti pályaudvar között. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: egy középkorú férfi esett a Fővám téri állomáson egy Kelenföld felé tartó szerelvény elé.

A metró lefékezett, és a férfi túlélte a balesetet.

A sérültet a tűzoltók kiemelték és átadták a mentőknek. Videó a kiemelésről:

Úgy tűnik, hogy a szerencsés végkifejletben nagy szerepe volt az életmentő ároknak.

A BKV azt írta: egy utas rosszullét miatt a Fővám térre érkező metró oldalának esett, a szerelvény elsodorta, majd az életmentő árokba került. A szerelvényt az automatika vészfékezte. Az utast könnyebb sérülésekkel kórházba vitték. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt