Egy férfi beesett a metró alá a Fővám térnél, és TÚLÉLTE

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kedd este baleset miatt nem közlekedett a 4-es metró a Szent Gellért tér és a Keleti pályaudvar között. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: egy középkorú férfi esett a Fővám téri állomáson egy Kelenföld felé tartó szerelvény elé.

A metró lefékezett, és a férfi túlélte a balesetet.

A sérültet a tűzoltók kiemelték és átadták a mentőknek. Videó a kiemelésről:

Úgy tűnik, hogy a szerencsés végkifejletben nagy szerepe volt az életmentő ároknak.

A BKV azt írta: egy utas rosszullét miatt a Fővám térre érkező metró oldalának esett, a szerelvény elsodorta, majd az életmentő árokba került. A szerelvényt az automatika vészfékezte. Az utast könnyebb sérülésekkel kórházba vitték. (via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.