Egy férfi beesett a metró alá a Fővám térnél, és TÚLÉLTE

baleset
2019 március 05., 21:34

Kedd este baleset miatt nem közlekedett a 4-es metró a Szent Gellért tér és a Keleti pályaudvar között. A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: egy középkorú férfi esett a Fővám téri állomáson egy Kelenföld felé tartó szerelvény elé.

A metró lefékezett, és a férfi túlélte a balesetet.

A sérültet a tűzoltók kiemelték és átadták a mentőknek. Videó a kiemelésről:

link Forrás

Úgy tűnik, hogy a szerencsés végkifejletben nagy szerepe volt az életmentő ároknak.

A BKV azt írta: egy utas rosszullét miatt a Fővám térre érkező metró oldalának esett, a szerelvény elsodorta, majd az életmentő árokba került. A szerelvényt az automatika vészfékezte. Az utast könnyebb sérülésekkel kórházba vitték. (via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.