Az új budapesti sportcsarnok a népligeti buszpályaudvar mögött, a volt laktanya területén épülhet

sport
2019 március 06., 15:28
comments 94

A Nemzeti Sport azt írja, a 2022-es magyar-szlovák férfi kézilabda Eb-re tervezett új budapesti multifunkcionális csarnok a népligeti buszpályaudvar mögött, a volt laktanya területén épülhet fel.

A népligeti buszpályaudvar 2010. október 31.én
photo_camera A népligeti buszpályaudvar 2010. október 31.én Fotó: Misibacsi/Wikipedia

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter februárban mondta azt, hogy egy több mint 20 ezer szurkoló befogadására képes csarnok épül Budapesten a 2022-es kézilabda Eb-re.

A parlament kedden szavazott a kontinenstorna előkészítéséről, eszerint a beruházást úgy kell megvalósítani, hogy az új multifunkciós csarnok az FTC vagyonkezelésébe kerüljön. (NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.