Eltört az infúziós állvány az egri kórházban, erre begipszelték

A magyar kórházi élet vicces oldalát bemutató Röhög a kórház sorozatunkban eddig bemutattuk

most pedig itt az új, igazán jó kedélyű versenyző, a Találékony Egri Gipszmester.

Tibor úgy két hete járt az egri kórház sürgősségi osztályán. Nem egy vidám alaphelyzet, főleg, ha majdnem egy munkanapnyit kell ott várni. Ám Tibor szakmai kiváncsisága ilyen szituációban sem lankadt:

"A 6-7 órás várakozás alatt először arra lettem figyelmes, hogy erős hiány mutatkozott az infúziós állványok állományában. Majd a mellettem lévőt közelebbről is szemügyre vettem, hogy mekkora kihívást jelenthet egy hasonló szerkezet elkészítése fából (lévén faiparban dolgozok)."

Ekkor jött el a Felismerés Nagy Pillanata:

"Akkor vettem észre, hogy a kórházban nem csak az embereket, de a fémet is gyógyítják. Feltehetően letört a felső, kihúzható kar rögzítője. Semmi baj begipszelték. Jobbulást neki"

És tényleg:

Más szögből:

Ha veled is történt mostanában vicces dolog kórházban, vagy láttál valami hasonlóan szívderítőt és esetleg le is fényképezted, írd meg és küldd le a szilyl KUKAC 444.hu címre RÖHÖG A KÓRHÁZ subjecttel, hogy valamivel fel tudjuk dobni az éppen kórházban senyvedőket! 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.