Eltört az infúziós állvány az egri kórházban, erre begipszelték

2019 március 6., szerda 8:27
160

A magyar kórházi élet vicces oldalát bemutató Röhög a kórház sorozatunkban eddig bemutattuk

most pedig itt az új, igazán jó kedélyű versenyző, a Találékony Egri Gipszmester.

Tibor úgy két hete járt az egri kórház sürgősségi osztályán. Nem egy vidám alaphelyzet, főleg, ha majdnem egy munkanapnyit kell ott várni. Ám Tibor szakmai kiváncsisága ilyen szituációban sem lankadt:

"A 6-7 órás várakozás alatt először arra lettem figyelmes, hogy erős hiány mutatkozott az infúziós állványok állományában. Majd a mellettem lévőt közelebbről is szemügyre vettem, hogy mekkora kihívást jelenthet egy hasonló szerkezet elkészítése fából (lévén faiparban dolgozok)."

Ekkor jött el a Felismerés Nagy Pillanata:

"Akkor vettem észre, hogy a kórházban nem csak az embereket, de a fémet is gyógyítják. Feltehetően letört a felső, kihúzható kar rögzítője. Semmi baj begipszelték. Jobbulást neki"

És tényleg:

Más szögből:

Ha veled is történt mostanában vicces dolog kórházban, vagy láttál valami hasonlóan szívderítőt és esetleg le is fényképezted, írd meg és küldd le a szilyl KUKAC 444.hu címre RÖHÖG A KÓRHÁZ subjecttel, hogy valamivel fel tudjuk dobni az éppen kórházban senyvedőket! 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt