Gulyás tagadja, hogy a Fidesz a radikálisokkal tárgyalna a frakciócseréről

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón a Magyar Nemzetben megjelent szerkesztőségi cikkel kapcsolatban, ami szerint a Fidesznek ott kellene hagynia az Európai Néppártot, azt mondta, hogy „a Fidesz az Európai Néppárt tagja, és az Európai Néppárt tagjai kívánunk maradni”.

Amikor arról kérdezték, hogy igaz-e a Politico értesülése, miszerint francia Marine Le Pen radikális pártjával tárgyalna a Nemzetek Európája és Szabadság (ENF) frakciójához csatlakozáshoz, Gulyás azt mondta, pont az ellenkezője igaz. A Politicót pedig propagandaújságnak nevezte, aminek szándékában állhat, hogy valótlanságokat állítson.

Felmerült az is, hogy Manfred Weber követelésére leállnak-e az EU-ellenes plakátkampánnyal. Erre a miniszter azt mondta, hogy a jövő héttől a Soros-Junker plakátokat a családvédelmi akcióterv hirdetéseire cserélik. 

Gulyás elmondta azt is, hogy Orbán Viktor az ügyről már beszélt telefonon Annegret Kramp-Karrenbauerrel, a CDU elnökével és Manfred Weberrel is. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.