Nem hajlandó elárulni az MTVA, hogy az ellenzéki képviselők hogyan okoztak 23 milliós kárt a közmédiának

POLITIKA
2019 március 07., 10:04
comments 101

Arra hivatkozva, hogy az adatok egy része döntéselőkészítő adat, más részük pedig büntetőeljárásokhoz kapcsolódó nyomozás része, nem árulta el Ungár Péter képviselő kérdésére, hogy pontosan mit tartalmaz a közmédia több mint 23 millió forintos költsége, amit az ellenzéki képviselők okoztak, írja az Azonnali. Emlékezetes: Papp Dániel vezérigazgató közölte Kövér Lászlónak írt levelében, hogy az ellenzéki képviselők akciói után

"az MTVA több száz jogsértést rögzített, és az erkölcsi káron túl anyagi kár is érte őket. Összesítése szerint több mint 23 millió forint azoknak a kiadásoknak az összege, melyet a képviselők miatt ki kellett fizetniük."

Ungár Péter a tételes költséglistán kívül még arra lett volna kíváncsi, hogy kit bíztak meg az ügyvédi feladatok ellátásával, de választ arra sem kapott. Az LMP-s képviselő saját lapja kérdésére válaszolva közölte: pert fog indítani a közérdekű adatok kiadása érdekében.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.