Bocsánatot kért a Nádudvaron megvert és megalázott lány egyik támadója

Megrázó és egyben brutális történetről számolt be szombati híradójában az RTL Klub: február végén két nádudvari tinilány a helyi játszótéren egészen kegyetlen módon megalázott, majd megvert egy velük nagyjából egykorú lányt. 

Miközben telefonon rögzítették a történéseket, ütlegelték, rugdosták a lányt, és arra kényszerítették, hogy csókolja meg a cipőjüket, és megszégyenítő mondatokat mondattak el vele, szidalmazták nemrég elhunyt édesanyját. A megvert lányt vérző orral vitték kórházba. Könnyebb sérüléseket szenvedett. A történtek alapján a támadók akár fegyházbüntetést is kaphatnak.

Az eset, miután a felvétel ismertté vált, nagyon felzaklatta a település életét. 

Az RTL vasárnapi híradójában, arca kitakarásával, megszólaltatták az áldozatot. A lány a televízió riporterének elmesélte, azért engedelmeskedett a támadóknak, mert félt, hogy még csúnyábban elbánnak vele. Azt mondta, szerinte azért támadtak rá, mert szerintük ő akarta őket megverni, de állítja: ez nem volt igaz.

A lány egyik támadója vasárnap egy videóüzenetben kért nyilvánosan bocsánatot az eset miatt. Azt is elmondta, vállalja a felelősséget az eset miatt. Megszólaltatták az édesanyját is, aki szerint az eset óta félelemben élnek, betörték az ablakait, leszakították a postaládájukat. A gyereket kiiratják az iskolából, és más településre költöznek. (RTL Klub)