Elmarad Mr. Missh pénteki koncertje a nőverés miatt

ZENE
2019 március 11., 16:22
comments 136

A rapperről a hétvégén került elő egy videó, amin az egyik decemberi koncertje után többször megüt egy nőt. Később az Instagramon a történteket azzal magyarázta, hogy a lány „tiszteletlen volt, megfogta a pohár piát, és a fejem tetejére öntötte az egészet. Innentől kezdve hát én is férfi vagyok, úgyhogy van némi büszkeségem, ezt nem tudtam hagyni ”. Egy másik videóban azt is elmondja, hogy „a csaj nem vette jó néven a flörtöt”, ebből indult ki az egész.

link Forrás

Mr. Missh következő fellépése március 15-én lett volna Nyíregyházán, de a bulit szervező Sóstó Noise hétfőn az esemény oldalán közölte, hogy

a kialakult helyzet miatt” elhalasztják a koncertet egy későbbi időpontra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.