Elmarad Mr. Missh pénteki koncertje a nőverés miatt

ZENE
2019 március 11., 16:22
comments 137

A rapperről a hétvégén került elő egy videó, amin az egyik decemberi koncertje után többször megüt egy nőt. Később az Instagramon a történteket azzal magyarázta, hogy a lány „tiszteletlen volt, megfogta a pohár piát, és a fejem tetejére öntötte az egészet. Innentől kezdve hát én is férfi vagyok, úgyhogy van némi büszkeségem, ezt nem tudtam hagyni ”. Egy másik videóban azt is elmondja, hogy „a csaj nem vette jó néven a flörtöt”, ebből indult ki az egész.

Mr. Missh következő fellépése március 15-én lett volna Nyíregyházán, de a bulit szervező Sóstó Noise hétfőn az esemény oldalán közölte, hogy

a kialakult helyzet miatt” elhalasztják a koncertet egy későbbi időpontra.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt