Újra Zinedine Zidane a Real edzője

A Real Madrid elnöke, Florentino Perez a közelmúltban elkövetett folyamatos fiaskók után kirúgta Santiago Solarit a csapat kispadjáról, helyette újra az előző trénert, a francia Zinedine Zidane-t nevezték ki. Solarinak azért kellett mennie, mert a Real a legutóbbi meccsein sorra hatalmas pofonokba szaladt bele, a Barcelona két meccsen is úgy győzte le őket, hogy gólt sem tudtak lőni, a Bajnokok Ligájában pedig óriási meglepetésre az Ajax ejtette ki őket, miután az amszterdami klub Madridban is 4-1-re nyerni tudott.

Zinedine Zidane már volt a Real edzője, 10 hónapja mondott le, miután 3 egymás utáni szezonban is megnyerte a csapattal a Bajnokok Ligáját, ezzel pedig minden idők egyik legsikeresebb edzőjévé vált. Zidane szerződése 3 és fél évre szól. (90 min)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.