Olyan szépen leszedték a brüsszelező plakátokat Weber érkezésére, mint a kisangyalok

politika
2019 március 12., 08:38

Magyarországra látogat Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje a közelgő EP-választásokon, hogy a Fidesz Néppárton belüli sorsáról egyeztessen Orbánnal, miután a szervezet elég tagpártja kezdeményezte a Fidesz kizárását. Weber a Fidesz maradásának feltételéül szabta többek között azt, hogy a kormány függessze fel az EU- és Soros-ellenes kampányát, amire Orbánék ígéretet is tettek.

Manfred Weber várható útvonalán el is kezdték takarítani a brüsszelező plakátokat (ahova pedig úgyse megy, ott nem kell kapkodni), a Mexikói út és a Tábornok utca sarkán három plakátot is úgy sorostalanítottak, hogy családtámogatósra és március 15-ösre cserélték (vagy semmire).

photo_camera Fotó: olvasónk
photo_camera Fotó: olvasónk
photo_camera Fotó: olvasónk

Az MSZP az éjszaka egyébként több junckerező plakátra Manfred Weber fejét tette.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.