A világhírű félrenézős mémpár kerülhetett a kormány családtámogatási plakátjára

Olvasónktól kaptuk meg a fotót Zuglóból, amin ha minden igaz, a kormány frissen kihelyezett plakátjainak egyike látható. Ez éppen a fiatal házasoknak ajánlott babavárást népszerűsíti: 

Ha valakinek ismerős a plakáton szereplő két fiatal, az nem a véletlen műve. Ők ugyanis a stockphoto-világból az elmúlt években legnépszerűbb mémes párrá nőtték ki magukat. Ez a pár adja elő ugyanis a másik nőre néző férfi, illetve a joggal felháborodó barátnő párosát, ami milliónyi feldolgozást hozott össze.

Ez volt az a mém, aminek került már elő XVIII. századi eredetije épp úgy, mint ahogy vélték már felfedezni a sztorit egy valóságban lezajlott jelenetben is. 

A pár stockkarrierje azonban nemcsak ebből a félrenézésből állt, hanem egy párkapcsolat számos pillanatát megörökítették velük, így ezt a kanapén összebújást is, ami a jelek szerint a kormányzati plakáton is felbukkant. 

A kormány nagy hirtelenjében volt kénytelen lecserélni a Jean-Claude Junckert támadó plakátokat valamire, miután a Néppárt közölte Orbán Viktorral, hogy ez már túl sok. Az első ötlet még arról szólt, hogy Frans Timmermans kerül a plakátokra Soros mellé Juncker helyett, majd inkább amellett döntöttek, hogy a családtámogatási lépéseket fogják hirdetni ettől a héttől kezdve. Erről mondták azt, hogy mindig eleve ez is volt a terv. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.