A világhírű félrenézős mémpár kerülhetett a kormány családtámogatási plakátjára

POLITIKA
2019 március 13., 9:07
comments 256

Olvasónktól kaptuk meg a fotót Zuglóból, amin ha minden igaz, a kormány frissen kihelyezett plakátjainak egyike látható. Ez éppen a fiatal házasoknak ajánlott babavárást népszerűsíti:

Ha valakinek ismerős a plakáton szereplő két fiatal, az nem a véletlen műve. Ők ugyanis a stockphoto-világból az elmúlt években legnépszerűbb mémes párrá nőtték ki magukat. Ez a pár adja elő ugyanis a másik nőre néző férfi, illetve a joggal felháborodó barátnő párosát, ami milliónyi feldolgozást hozott össze.

Ez volt az a mém, aminek került már elő XVIII. századi eredetije épp úgy, mint ahogy vélték már felfedezni a sztorit egy valóságban lezajlott jelenetben is.

A pár stockkarrierje azonban nemcsak ebből a félrenézésből állt, hanem egy párkapcsolat számos pillanatát megörökítették velük, így ezt a kanapén összebújást is, ami a jelek szerint a kormányzati plakáton is felbukkant.

A kormány nagy hirtelenjében volt kénytelen lecserélni a Jean-Claude Junckert támadó plakátokat valamire, miután a Néppárt közölte Orbán Viktorral, hogy ez már túl sok. Az első ötlet még arról szólt, hogy Frans Timmermans kerül a plakátokra Soros mellé Juncker helyett, majd inkább amellett döntöttek, hogy a családtámogatási lépéseket fogják hirdetni ettől a héttől kezdve. Erről mondták azt, hogy mindig eleve ez is volt a terv.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt