Elfogták a német topmenedzsert péppé verő biztonsági őröket

Beazonosították és elfogták azt a négy biztonsági őrt, akik pénteken vertek meg egy német férfit és két fiát a bulinegyedben, számolt be az RTL Klub Híradója. A négy támadó ellen súlyos testi sértés gyanújával indult eljárás, mindannyian szabad lábon védekezhetnek. Az RTL Klub úgy tudja, hogy nem először jár pórul az egyik német autógyárnál topmenedzseri poszton dolgozó férfi Budapesten: tavaly nyáron az autóját lopták el.

Az 57 éves német férfit és két fiát péntek este a Bulinegyed egyik éttermének biztonsági őrei verték meg. A két fiatal csak könnyebben sérült, édesapjuknak viszont eltört az arc- és a járomcsontja is, az RTL Klub úgy tudja, hogy műteni is kellett. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.