Elfogták a német topmenedzsert péppé verő biztonsági őröket

bűnügy
2019 március 13., 19:06
comments 290

Beazonosították és elfogták azt a négy biztonsági őrt, akik pénteken vertek meg egy német férfit és két fiát a bulinegyedben, számolt be az RTL Klub Híradója. A négy támadó ellen súlyos testi sértés gyanújával indult eljárás, mindannyian szabad lábon védekezhetnek. Az RTL Klub úgy tudja, hogy nem először jár pórul az egyik német autógyárnál topmenedzseri poszton dolgozó férfi Budapesten: tavaly nyáron az autóját lopták el.

Az 57 éves német férfit és két fiát péntek este a Bulinegyed egyik éttermének biztonsági őrei verték meg. A két fiatal csak könnyebben sérült, édesapjuknak viszont eltört az arc- és a járomcsontja is, az RTL Klub úgy tudja, hogy műteni is kellett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.