Elfogták a német topmenedzsert péppé verő biztonsági őröket

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Beazonosították és elfogták azt a négy biztonsági őrt, akik pénteken vertek meg egy német férfit és két fiát a bulinegyedben, számolt be az RTL Klub Híradója. A négy támadó ellen súlyos testi sértés gyanújával indult eljárás, mindannyian szabad lábon védekezhetnek. Az RTL Klub úgy tudja, hogy nem először jár pórul az egyik német autógyárnál topmenedzseri poszton dolgozó férfi Budapesten: tavaly nyáron az autóját lopták el.

Az 57 éves német férfit és két fiát péntek este a Bulinegyed egyik éttermének biztonsági őrei verték meg. A két fiatal csak könnyebben sérült, édesapjuknak viszont eltört az arc- és a járomcsontja is, az RTL Klub úgy tudja, hogy műteni is kellett. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.