Nem a köztisztviselők sztrájkját függesztették fel, hanem egy másikat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Boros Péterné (a mikrofonnál) 2019. március 14-i, Kossuth téri sajtótájékoztatójánFotó: Halász Júlia

Sztrájk felfüggesztését jelentette be ma délelőtti sajtótájékoztatóján a Kossuth téren Boros Péterné, a közszolgálatban dolgozók szakszervezete, az MKKSZ elnöke. Mivel ma a köztisztviselők sztrájkolnak, és Borosné az őket képviselő szakszervezet elnöke, tudósítónk - és más újságírók is - úgy értette szavait, hogy a köztisztviselők sztrájkját függesztették fel.

Azóta kiderült, hogy Borosné másra gondolt, szakszervezetük a Szociális Ágazatban Dolgozók Szakszervezetével közösen a szociális ágazatban dolgozóknak is sztrájkot szervezett, ezt függesztették fel az utolsó pillanatban azután, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumával folytatott tárgyalásaik alapján úgy érezték, a minisztérium komolyan veszi követeléseiket.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.